Om lärarhandledningen

Skapa spännande diskussioner, involvera eleverna i roliga aktiviteter OCH gör detta utifrån kunskapskraven i svenska! För att underlätta för bokdiskussioner om Håll dig vaken erbjuder jag en heltäckande lärarhandledning. Denna är utvecklad av en legitimerad mellanstadielärare och rekommenderas för åk 7-9. Lärarhandledningen levereras som pdf, och då ingår

  • kapitelsammanfattning för varje kapitel
  • instuderingsfrågor
  • bonusmaterial (lärar- och elevmaterial för kopiering).

Lärarhandledningen är anpassad efter Lgr22 och kunskapskraven i svenska för åk. 9. Den öppnar upp för diskussioner om våra digitala liv, vårt medieberoende, vår tendens att gömma oss bakom filter, vår rädsla för AI, vår framtid, vår integritet, vår bristande källkritik, vår teknik … och mycket mer!

Hämta lärarhandledningen GRATIS

Lärarhandledning

Gratis lärarhandledning lämpad från åk 7 till gymnasieklasser.

Lärarhandledning – Håll dig vaken 2022

Erbjudande: Klassuppsättning

Vid köp av 20 ex eller fler erbjuds nu 20% på ordinarie pris(169 kr) hos Visto förlag. För att ta del av rabatten: Mejla din order till info@vistoforlag.se.

Recensioner

”Jag har läst denna med mina elever i år 7. De gillar verkligen inte att läsa, men denna bok ville de inte lägga ifrån sig! Spännande och lättläst.”

@ullisgullberg

”Jag tycker om Elisa som huvudkaraktär. Hon har den där fantastiska blandningen av obotlig optimism, impulsivitet och skepsism som man ofta har i sextonårsåldern och den passa så bra i den här typen av bok. Annars är jag otroligt förtjust i Legolas som permanent har fastnat i tvärtomspråket.

Här finns också saker att tänka på, som vad all utlämning av vår personliga data egentligen kan betyda, vad ett spelberoende kan leda till men också vänskap och självutlämning. Att göra sitt bästa för att försöka reda upp en otroligt knivig situation, men också att det kanske inte alls alltid är som det verkar, speciellt inte i den digitala spelvärlden.”

Marias bokhylla

Läs fler recensioner här.


Johanna Hansson-Dahl

0707750668

jhdahlforfattare@hotmail.com

Roslagen/Norrtälje